Meny

Tro

fonster_med_lov.jpg Varför finns jag här och vad är meningen med mitt liv?

Om du någon gång har brottats med dessa frågor så är Missionshuset en plats för dig. Vi tror nämligen att varje människa är skapad med ett gudomligt syfte, ett gudomligt mål och en gudomlig mening. Ingen människa är en slump eller ett misstag - vi är alla skapade för att vara en del av Guds plan för den här världen. Vi tror också att hela skapelsen är Guds intresse.

Vi tror att hemligheten till varje människas liv finns hos Jesus. Genom att följa honom upptäcker vi vilka vi själva egentligen är. Därför vill vi vara medvetna efterföljare till Jesus Kristus i våra familjer, på arbetsplatsen och i samhället.

Våra vägar kan se olika ut och tron ta sig uttryck på olika sätt men vårt gemensamma centrum är fortfarande Jesus Kristus.

Eftersom Gud är intresserad av hela livet tror vi att det är viktigt att mötas i vardagen där vi delar livet, äter tillsammans och pratar om Gud. Vi kallar dessa grupper hemgrupper.

Tanken med en kristen gemenskap är inte att se till sitt eget bästa utan att se varandra, sin samtid och värld.
Vi tror att Gud vill använda oss för att sprida godhet och kärlek i en trasig värld även oss vanliga människor här i Laholm.

Missionshuset är del av Svenska Alliansmissionen och du kan läsa mer om vad vi tror på här:
http://alliansmissionen.se/om-oss/var-tro-och-vart-uppdrag/