Meny

Gudstjänster

ljus.jpg Våra gudstjänster behandlar livsnära, vardagliga och aktuella ämnen i en öppen miljö. Med utgångspunkt i vanliga människors frågeställningar vill vi erbjuda relevanta och lättillgängliga gudstjänster som berör på djupet och förklarar kristen tro på ett begripligt sätt.

Talare, musiker och övriga medverkande är människor i olika åldrar som delar med sig av sina livserfarenheter, sin tro och sina frågor.

almaohanna.jpg När du besöker en av våra gudstjänster kan du förvänta dig sång, musik och någon som talar om ett aktuellt tema. Vi använder oss av olika musikstilar, drama, dans, panelsamtal och intervjuer mm.

hander.jpg I samtal med människor upplever vi att många har funderingar kring tro och "något därute". Inte lika många vänder sig till kyrkan för att samtala kring detta. En av anledningarna tror vi är människors förutfattade meningar om hur det är i kyrkan.

gudstjanstbesokare.jpg Många nyfikna har redan tagit steget att titta in på en gudstjänst hos oss. Vi vill utmana dig att göra detsamma.