Sidhuvudbild
Meny

Gudstjänster

ljustandning_gudstjanst.jpg Våra välbesökta gudstjänster behandlar livsnära, vardagliga och aktuella ämnen i en öppen miljö. Med utgångspunkt i vanliga människors frågeställningar vill vi erbjuda relevanta och lättillgängliga gudstjänster som berör på djupet och förklarar kristen tro på ett begripligt sätt.

Talare, musiker och övriga medverkande är människor i olika åldrar som delar med sig av sina livserfarenheter, sin tro och sina frågor.

drama_mc.jpg När du besöker en av våra gudstjänster kan du förvänta dig sång, musik och någon som talar om ett aktuellt tema. Vi använder oss av olika musikstilar, drama, dans, panelsamtal och intervjuer mm.

clabbe_och_magnus.jpg I samtal med människor upplever vi att många har funderingar kring tro och "något därute". Inte lika många vänder sig till kyrkan för att samtala kring detta. En av anledningarna tror vi är människors förutfattade meningar om hur det är i kyrkan.

gudstjanstbesokare.jpg Många nyfikna har redan tagit steget att titta in på en gudstjänst hos oss. Vi vill utmana dig att göra detsamma.

Vi tror att du blir mycket positivt överraskad!

Pressklipp

”Att komma till en gudstjänst i Missionshuset på Ryssgatan är nästan som att komma hem till någon. Redan i dörren känner man sig som ett med alla andra, oavsett om man är ny eller ej, medlem eller ej, och de många småbarnsfamiljerna gör att barnen nästan är lika många till antalet som de vuxna…Enkelt och okomplicerat.”
Laholms Tidning 20050207
Annika Johansson, journalist

ljus_i_gudstjanst.jpg